Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان در خصوص نحوۀ داوری و انتخاب هیئت‌های داوران در این دوره از جشنواره و نیز استقبال پُرشور شرکت‌کنندگان در ایام کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، هومان اسعدی، دبیر چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان در خصوص نحوۀ داوری آثار شرکت‌کنندگان این دوره گفت: مکانیزم داوری جشنوارۀ امسال در مرحلۀ اول تقریباً شبیه روال سال‌های گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه آثار به‌صورت ویدئویی به جشنواره ارسال شده اما ستاد جشنواره پس از احراز هویتِ ارسال‌کنندگان، فقط فایل‌های صوتی را برای داوران پخش می‌کند. تمامی فرم‌های امتیازدهی به‌صورت بی‌نام و کُدگذاری‌شده است. در نهایت، هر کدام از داوران به‌طور انفرادی امتیاز می‌دهند و دبیرخانۀ جشنواره میانگین نمرات را محاسبه و نتیجۀ نهایی را اعلام می‌کند. البته داوران پس از این‌که میانگین گرفته شد، اسامی منتخبان را رؤیت و صورتجلسه را تأیید و امضاء می‌کنند، اما در طی روند داوری از اسامی اطلاعی ندارند و تصاویر شرکت‌کنندگان را هم نمی‌بینند.

اسعدی در پاسخ به این سؤال که اگر شرکت‌کننده‌ای برای مرحلۀ دوم پذیرفته نشود آیا امکان ارسال درخواست تجدید نظر دارد یا خیر؟ گفت: تمامی آثار به دقت بررسی شده است و مشکلی هم در فیلم‌های ارسالی وجود ندارد. داوری‌ها به‌طور کاملاً محرمانه و گمنام صورت گرفته و در مرحلۀ میانگین‌‌گیری هم دقت کافی اعمال شده است. به‌همین خاطر نتایج تغییر نمی‌کند و نتایجی که اعلام می‌شود برآیند نظر هیئت داوران و قطعی است.

او در مورد انتخاب داوران جشنواره از مکاتب و سبک‌های مختلف برای داوری دقیق‌تر توضیح داد: سیاست اصلی جشنواره در این چند دوره این بوده که داوری‌ها به‌تدریج تخصصی‌تر شود و به تبع آن، نمایندگان مکاتب و سبک‌های مختلف در جشنواره حضور داشته باشند. تا حد امکان سعی کرده‌ایم این موضوع در همۀ بخش‌ها رعایت شود. در بخش موسیقی نواحی هم همین‌طور است. مثلاً اگر در منطقه‌ای دو سبک اصلی وجود دارد، سعی کرده‌ایم نمایندگانی از آن مکاتب و سبک‌های مربوطه در جشنواره حضور داشته باشند. در زمینۀ موسیقی کلاسیک و موسیقی دستگاهی هم تا حد امکان همین‌ کار را انجام داده‌ایم. تقریباً در تمامی موارد سعی بر این بوده که تنوع سبک‌شناختی در نظر گرفته شود.

وی دربارۀ استقبال شرکت‌کنندگان از جشنوارۀ چهاردهم اظهار داشت: تعداد شرکت‌کنندگان امسال از تمام دوره‌های قبل بیشتر بوده است. مثلاً در دورۀ دوازدهم حدود ۱۶۰۰ متقاضی وجود داشت، و در سیزدهمین دوره حدود ۲۱۰۰ نفر شرکت کرده بودند؛ در حالی‌که امسال در حدود ۲۴۰۰ نفر شرکت کرده‌اند که ۵۰ درصد آن‌ها در شاخۀ موسیقی دستگاهی، ۱۵ درصد در بخش موسیقی کلاسیک و ۳۵ درصد هم در بخش موسیقی نواحی درخواست داده‌اند. لذا، علی‌رغم شرایط کرونا، امسال استقبال بسیار شایان توجهی از جشنواره شده است.

دبیر چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان در پایان گفت: از تمامی هنرمندانی که در جشنواره شرکت کرده‌اند تشکر می‌کنم و برای‌شان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. همچنین از اعضای ستاد جشنواره، مدیریت محترم امور اجرایی و نیز استادان گرانقدری که در این ایام همراه ما بوده‌اند تشکر و قدردانی می‌کنم. امیدوارم مرحلۀ نهایی هم با تدابیری که اندیشیده شده، که احتمالاً به صورت مجازی برگزار شود، به‌خوبی پیش برود.

مرحلۀ اول داوری چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان با دبیری هومان اسعدی توسط انجمن موسیقی ایران با حمایت دفتر موسیقی، معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حال برگزاری است.

**************************

 

حمید هیراد وطن را خواند

 

حمید هیراد آهنگ «وطن» را با تضمینی از قطعه‌ «یاردبستانی» منتشر کرد.

آهنگ «وطن» تازه‌ترین اثر حمید هیراد است که در آن از «یاردبستانیِ» استاد منصور تهرانی تضمین کرده است.

«وطن» اثری اجتماعی است که نگاهی به اوضاعِ کنونی جامعه و مردم دارد. هیراد تلاش کرده تا در این اثر بخشی از تنگناها و فشارهای اقتصادیِ وارد آمده بر دوش مردم را با موسیقی‌اش تصویر کند.

ترانه این قطعه را حمید هیراد سروده و تنظیم و میکس و مستر آن برعهده‌ی حسن بابا بوده است. پاشا هنجنی در این قطعه نی نواخته است.

در ادامه می‌توانید قطعه‌ «وطن» را بشنوید:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسیقی جشنواره داوری داوران جشنواره ملی موسیقی جوان ملی جوان هومان اسعدی حمید هیراد خواننده پاپ موسیقی پاپ وطن آهنگ یاردبستانی اقتصادی میکس نی چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان شرکت کنندگان حمید هیراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشکسوت موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت

ایسنا/خراسان شمالی عیسی قلی پور یکی از پیشکسوتان موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت.

عیسی قلی پور از بخشی های موسیقی مقامی شمال خراسان، نوازنده دوتار و پیشکسوت موسیقی محلی در این خطه است که چندین دهه سابقه بخشی گری دارد و به علت کهولت سن و بیماری سرطان درگذشت.

وی متولد سال ۱۳۲۱ در روستای گودعلی سلاخ در ۱۸ کیلومتری شمال غرب بجنورد و از آخرین بازماندگان بخشی های شمال خراسان است.

عیسی بخشی علاوه بر نوازندگی دوتار، خواننده قهاری نیز بود. وی که اصالتاً ترک زبان است علاوه بر آوازی که به زبان مادری‌اش می خواند به زبان کردی خراسانی نیز آواز می خواند.

وی در جشنواره های بین المللی، ملی و استانی بارها خوش درخشده بود و همچنین نشان درجه یک هنری را نیز دریافت کرده بود.

مراسم تشییع استاد عیسی بخشی فردا ساعت ۱۰ از مقابل سالن گلشن بجنورد انجام می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داوران در صدور حکم صبوری و طمانینه پیشه کنند
  • عیسی قلی‌پور درگذشت
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جام جهانی از تمام داوران فوتبال ایران گرفته شد | اعتراف مهم افشاریان؛ بله ما نتوانستیم
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • پیشکسوت موسیقی مقامی در خراسان شمالی درگذشت
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند